Event Information

 • Sun
  19
  Sep
  2021

  Heise - Asmussen - Mogensen trio

  21.00

  Sct Clemens Kirke, Bornholm

  Mathias Heise

  Den moderne tangos fader fylder 100 år!

  Det er en helt særlig aften der venter publikum i Sct Clemens Kirke, når 3 virtuose og alsidige musikere mødes for første gang i et program der omkranser en helt særlige komponist og pionér, Astor Piazzolla.

  Med sit virtuose spil og sin kompromisløshed vendte han op og ned på tangoens musikalske udtryk og i enkelte tilfælde med livet som indsats.

  Aftenens 3 musikere har hver især en helt egen pionér-tilgang til deres virke som musikere. Dels har de medvirket til at udvide rammerne for hvad deres respektive instrumenter kan udtrykke, (stemme, mundharmonika, accordeon. Men også  som nybrydere af genre og virtuositet har de henrykt både publikum og presse med deres optrædender.

  På programmet, der hylder 100 året for Astor Piazzolla’s fødsel, er der ligeledes musik skrevet af de medvirkende selv men også af forskellige komponister der har været med til at rykke deres oprindelige musik op i nye højder såsom brasilianeren Hermeto Pascoal og spanieren Manuel de Falla.

  Signe Asmussen har optrådt i en bred vifte af konstellationer, ikke kun i klassiske koncerter, kammermusik og opera, men også i latin jazz, ikke mindst som medlem af så forskellige ensembler som Theater of Voices, Figura Ensemble og Tolkien Ensemble. Siden 2001 har hun markeret sig som en af Danmarks mest efterspurgte sangere.

  Signe Asmussen Manuitt, vokal

  Bjarke Mogensen, accordeon

  Mathias Heise, mundharpe og klaver